Fegyverrel rontott egy nő a McDonald's konyhájába Amerikában
2019. július 24. 10:10

A WTOC televízióadó szerint az üzlet menedzsere hátrament a konyhába, hogy új sült krumplit hozzon az elégedetlen vendégnek, mire a nő kiszállt autójából, fegyverrel a kezében utánament, és a konyha padlójába lőtt.

A 27 éves nőt több bűncselekmény elkövetésével is vádolják, többek között fegyveres rablás és súlyos testi sértés is van a listáján – olvasható a Newsweek hírei közt.

Az még nem derült ki, hogy az őrizetbe vételnek köze van-e az étteremláncnál elkövetett tettéhez.

Hasonló eset júniusban is történt, amikor egy Tennessee állambeli nő állítólag azért támadott sokkolóval a McDonald’s dolgozójára, mert rendelésének elkészítése túl sok időt vett igénybe.

Június elején Melbourne-ben, Ausztráliában szintén az étteremlánc egy autós éttermében történt bűncselekmény, amikor egy tűzoltó készülékkel fújtak a kiszolgáló arcába, amit az autó többi utasa közben telefonnal rögzített.

A fiatal pincérnőt azonnal kórházba vitte kollégája, és az ápoló szerint súlyos baj is lehetett volna az esetből, akár meg is vakulhatott volna. Letartóztatás még nem történt az ügyben.

A McDonald’s dolgozóit azonban nem csak a vendégek terrorizálják – márciusban Indiana államban vettek őrizetbe egy dolgozót testi sértésért, miután sajtburgert vágott egy kollégájához, mert az túl lassan dolgozott.

hirado.hu
Címkék:
 • Rebrov nem "A Nagy Edző"
  Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
 • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
  Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
 • Bogár László: Majdan = Hongkong?
  A tüntetők amerikai zászlókkal vonulnak fel, és a pekingi amerikai követség munkatársa, aki mellesleg a CIA fedett tisztje egy hongkongi hotel különtermében tart eligazítást.
 • Szarka László Csaba: Klíma-inkvizíció
  Kezdtem megbizonyosodni a felől, hogy sok minden nem stimmel a globális felmelegedés körül. Ma már egyértelműen látható, hogy a modell eltér a valóságtól. Úgy vélem, hogy e tényt – immár több évtizedes adatsor birtokában – minden kutatónak kötelessége lenne észrevennie, világnézettől függetlenül.
 • A magyar állam az evangéliumi értékekre kezdett épülni
  Ezek az uralkodók meglátták a kereszténységben a "társadalom egyesítő erejét" - jelentette ki. Stanislaw Gadecki kitért arra, hogy nehéz felbecsülni, mit adott Magyarországnak a kereszténység felvétele.
MTI Hírfelhasználó