Fegyverrel rontott egy nő a McDonald's konyhájába Amerikában
2019. július 24. 10:10

A WTOC televízióadó szerint az üzlet menedzsere hátrament a konyhába, hogy új sült krumplit hozzon az elégedetlen vendégnek, mire a nő kiszállt autójából, fegyverrel a kezében utánament, és a konyha padlójába lőtt.

A 27 éves nőt több bűncselekmény elkövetésével is vádolják, többek között fegyveres rablás és súlyos testi sértés is van a listáján – olvasható a Newsweek hírei közt.

Az még nem derült ki, hogy az őrizetbe vételnek köze van-e az étteremláncnál elkövetett tettéhez.

Hasonló eset júniusban is történt, amikor egy Tennessee állambeli nő állítólag azért támadott sokkolóval a McDonald’s dolgozójára, mert rendelésének elkészítése túl sok időt vett igénybe.

Június elején Melbourne-ben, Ausztráliában szintén az étteremlánc egy autós éttermében történt bűncselekmény, amikor egy tűzoltó készülékkel fújtak a kiszolgáló arcába, amit az autó többi utasa közben telefonnal rögzített.

A fiatal pincérnőt azonnal kórházba vitte kollégája, és az ápoló szerint súlyos baj is lehetett volna az esetből, akár meg is vakulhatott volna. Letartóztatás még nem történt az ügyben.

A McDonald’s dolgozóit azonban nem csak a vendégek terrorizálják – márciusban Indiana államban vettek őrizetbe egy dolgozót testi sértésért, miután sajtburgert vágott egy kollégájához, mert az túl lassan dolgozott.

hirado.hu
Címkék:
 • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
  Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
 • Politikai stabilitás mint érték
  Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
 • A Momentum identitástipró ideológiája
  Azokat az értékeket, amelyeket elődeink csendes hangyamunkával megteremtettek, a momentumosok most zsetonként herdálják el az egyre mélyebbre züllő európai politikai kaszinóban.
 • Enni, inni, venni
  Szemet gyönyörködtető karácsonyi fények, forralt bor, ínycsiklandó illatok és kézműves mütyürök. A legtöbbünknek valószínűleg ez jut eszébe a karácsonyi vásárokról. Ha valaki körülnéz a Vörösmarty téri és a bazilika előtti forgatagon túl Bécsben is, komoly meglepetéssel találkozhat: sógoréknál olcsóbb a kolbász, de a kerítés ott kínai csecsebecsékből épül.
 • Itt a 2010 előtti világ újracsomagolva
  Nem feltétlenül rossz a választói emlékezet felfrissítése szempontjából, hogy hosszú idő után a balliberális erők újra meg tudják mutatni a gyakorlatban, hogy kik is ők valójában.
MTI Hírfelhasználó