Lánczi Tamás: A liberalizmus nincsen jó bőrben
2019. július 30. 10:57

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt Lánczi Tamás, a XXI. Század Intézet igazgatója, aki Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédéről és annak hatásairól beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezetővel.

Képtalálat a következÅ‘re: „lánczi tamás hirtv”

A miniszterelnök utalt arra, hogy „karddal és kőműves kanállal” kellett építeni az elmúlt 9 évet. Milyen természetű politikai támadásokra lehet számítani azok után, hogy nyílt programot adott. Megfogalmazta mivel helyezkedik szembe, mint például a bevándorlás, valamint, hogy mit támogat, példaképpen a családokat. Ezekre fognak irányulni a támadások is? – kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

Részint már most erre irányultak, a liberalizmus nincsen jó bőrben. Az látható, hogy ahol a mainstream liberális ideológia uralkodik azok az országok mennek lefelé. Nyilván miniszterelnök liberalizmus-kritikája a liberálisok elevenébe talál, fáj nekik. Érzik azt, hogy van az övékénél működőképesebb, valódi megoldásokat kínáló világmagyarázat. Gyakorlatilag erre érvekkel nem nagyon tudnak válaszolni, ezért, ahogy pestiesen szokták mondani „izomból csinálják”.

Felhasználják azt a hihetetlen médiahátszelet, ami Nyugat-Európában és részint az USA-ban is rendelkezésükre áll és ezen keresztül egyfajta verbális pogromot hajtanak végre a magyar kormányfő illetve a magyar kormánytagok, meg hát néha egész Magyarország ellen is. – mondta Lánczi Tamás, a XXI. Század Intézet igazgatója.

A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Elhunyt Sára Sándor, a nemzet művésze
    Életének 86. évében vasárnap meghalt Sára Sándor Kossuth-nagydíjas filmrendező, operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja, az egykori Duna Televízió első elnök-főigazgatója - közölte a család az MTI-vel.
  • A romboló Lügenpresse
    A rendező, Christian Twente érzi ezt a dilemmát, és ezért olyan nőnek állítja be a kancellár asszonyt, aki a köz, sőt mi több, egy egész földrész, vagy egy egész világ javára szenteli életet, és nincs ideje csip-csup magánéleti ügyekkel foglalkozni.
  • Szijjártó Péter: Ismét erőltetik a kötelező kvótát
    Európában ismét egy olyan időszak következik, amikor növelni akarják a nyomást a bevándorlásellenes kormányokon, és újra megpróbálják az európai országok torkán lenyomni a kötelező kvótát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
MTI Hírfelhasználó