A nyári viharkárok helyreállításán segít a Katolikus Karitász
2019. augusztus 16. 09:25

Még mindig tartanak a június végi viharkárok miatti helyreállítási munkálatok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - mondta a Katolikus Karitász igazgató-helyettese péntek reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió közös műsorában.

Képtalálat a következÅ‘re: „viharkárok”

Kép: ecolounge.hu

Zagyva Richárd elmondta, hogy a megyében több épület tetejét megrongálta a jég, ezeket újra kell építeni, ami még most is tart.
   
Mindent megtesznek, hogy a borsodi viharkárok helyreállításába is bekapcsolódjanak, ehhez támogatókat keresnek - tette hozzá.
   
Mind anyagi, mind pedig tárgyi segítséget (például építőanyagokat) elfogad a karitász, hogy segíthessen azokon, akik önerőből képtelenek megoldani a helyreállítást.
 

MTI
Címkék:
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó