Zivatarra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
2019. szeptember 12. 09:41

Alapvetően gomolyfelhős, napos időre számíthatunk csütörtökön országszerte, de helyenként záporok is előfordulhatnak – közölte az Országos Meteorológia Szolgálat oldalán.

Fotó: met.hu

Forrás: met.hu

Kitérve arra, hogy reggel, esetleg kora délelőtt Baranya, Bács-Kiskun, Tolna Csongrád és Somogy megyében nem kizárt gyenge zivatar kialakulása. Emiatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki a térségre a meteorológia.

Emellett több helyen megélénkül az északnyugati, északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 24 és 29 fok között alakul. Késő estére 13 és 21 fok közé hűl le a levegő.

hieado. hu - met
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó