Baseball-ütőkkel verték egymást véresre migránsok Párizs kulturális központjában
2019. szeptember 15. 19:31

A Porte de la Villette melletti illegális migránstáborban véres verekedés volt. Ketten súlyosan megsérültek, a France Bleu megfogalmazása szerint azonnali kórházi ellátásra szorultak, egyes hírek szerint életveszélyesek a sérülések. Rajtuk kívül még hatan sebesültek meg. Mindannyian etióp illegális bevándorlók. A La Villette-i migránstábor Párizs új kulturális központjához nagyon közel van. Az MK2 itt épített soktermes mozit, a sátortábortól nem messze tartanak nyáron szabadtéri vetítéseket is, és itt adták át 2015-ben a világ egyik legmodernebb koncertközpontját, itt épült fel a Cité de la Musique.

Képtalálat a következÅ‘re: „"Cité de la Musique"”

A Zene Városa - philharmoniedeparis.fr

A francia közszolgálati rádió szerint szombaton hajnali egy órakor szudáni és etióp illegális migránsok a Porte de la Villette melletti sátortáborban összeverekedtek. Egy csomag cigarettán vesztek össze.

Baseball-ütőkkel verték egymást, két migránst pedig egy késsel megszúrtak. Nyolcan sérültek meg, mindannyian etiópok. Ketten nagyon súlyosan megsérültek.


A rendőrök több, véres baseball-ütőt találtak, de kést sem. Az a két szudáni migráns, aki a feltételezések szerint késelt, elmenekült a sátortáborból. 

origo.hu
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó