Kukoricás közepére rejtett vadkenderültetvényt találtak Orosházán
2019. szeptember 20. 13:30

Több mint 1100 tő vadkendert találtak a rendőrök Orosházán egy tanya mögötti területen – közölte honlapján a rendőrség. A gyanú szerint a kábítószert tartalmazó növények mellett a nyomozók a termesztéshez szükséges eszközöket is lefoglaltak.

A kendert kukorica között termesztették. A rendőrség az ültetvényt telepítő 47 éves orosházi férfit kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vette.

A gyanúsítottnak élettársa és két férfi is segített a növények gondozásában, ellenük is büntetőeljárást indítottak.

hirado.hu - MTI
Címkék:
 • Újra kell tanulnunk a demokráciát
  A „létező demokrácia” részének kell tekintenünk az idegen titkosszolgálatok videókészítését és az időzített nyilvánosságra hozást. A külföldi tőzsdespekulánsok kampányfinanszírozó tevékenységét. A külföldi propagandaközpontok itthoni buzgólkodását.
 • Karácsony Gergely lovasszobránál
  De nézzük végre Budapestet, mert Budapest csodás. Húsz évig vezette egy szociológus, kilenc éve vezeti egy mérnök. Nem kell különösebb hangszerismeret lezongorázni a különbséget.
 • Választási eredmények
  A vasárnapi önkormányzati választáson a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint a következő eredmények születtek.
 • Fontos részleteket mondott a királynő a brexitről
  A brit kormány szabadkereskedelmi kapcsolatrendszert kíván kialakítani az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnése után, és törvényt alkot az Egyesült Királyságban élő külföldi EU-állampolgárok jogosultságainak biztosításáról.
 • A Borkai-ügy a legrosszabbkor jött a kormánypártoknak
  A Borkai-ügy a legrosszabbkor jött a kormányoldalnak, Budapesten és a nagyvárosokban e miatt estek vissza, ebből le kell vonni a konzekvenciákat – mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1 műsorában hétfő reggel.
MTI Hírfelhasználó