Még mindig történelmi mélypontja körül szédeleg a forint
2019. szeptember 30. 09:51

A forint 335,3-nál jár hétfő reggel az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezett a péntek esti árfolyammal. A magyar deviza a hétvége előtt újabb történelmi mélypontra esett, most 336,3-nál van a csúcs az euróárfolyamban. Egyelőre nem tudtunk onnan jelentősen eltávolodni, vagyis még mindig az fenyeget inkább, hogy egy kiújuló nemzetközi kockázatkerüléssel mélypontra eshet a forint. A dollár most 306,67-nél jár, míg az angol font most 376,9 forintba kerül.

portfolio.hu
Címkék:
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • Kínos pillanatokat élt át Márky-Zay Péter
  B. Élthes Eszter szerint Bessenyei Ferenc élete során mindig az egyetemes magyarságért dolgozott, nevét egyetlen politikai erő sem használhatja föl saját céljaira.
 • Elkötelezett a nőkkel szembeni erőszak ellen a kormány
  A magyar kormány elkötelezett a nőkkel szembeni erőszak elleni küzdelemben: ezt a problémát nem egyezmények ratifikálásával, hanem törvényi szigort alkalmazva és valós segítségnyújtást biztosítva, a civil partnerekkel közösen kívánja megoldani – jelentette ki az igazságügyi miniszter hétfőn az MTI-nek nyilatkozva.
 • Újabb szakadás fenyegeti a Jobbikot
  Belharcokkal teli elnökválasztás előtt áll a Jobbik, úgy tűnik, többen ellenzik Jakab Péter pártvezetővé választását, mondván, az egyenes út a balliberális pártokkal való teljes összeboruláshoz.
MTI Hírfelhasználó