Puzsér: sikeres volt a kampányunk
2019. október 13. 21:28

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt nyilatkozik a sajtónak Sétáló Budapest 2019 című programjának eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a budapesti Krak'n Town szórakozóhelyen 2019. október 13-án. MTI/Kovács Tamás

Sikeres volt a kampányunk - értékelt vasárnap este Budapesten, kevéssel az urnazárás után sajtótájékoztatón Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt.

Puzsér Róbert azt mondta, azt tűzték maguk elé, hogy egy újfajta "ellenzékiségreferenciát" alakítsanak ki, mondván, ők nem a kormány, hanem a rendszer ellenzéke.

Szerinte ahelyett, hogy az ellenzékiek azon versengenek, ki kiált hangosabban diktatúrát, arra van szükség, hogy minél hitelesebb, átfogóbb, komplexebb, árnyaltabb képet sikerüljön alkotni a nemzeti együttműködés rendszeréről.

Magyarországon a választás "egyre kevésbé az országról, a városról szól, egyre inkább a törzsi háborúról" - fogalmazott Puzsér Róbert.

Kérdésre válaszolva kijelentette, biztosan nem alakulnak párttá, mert a megélhetéstől független, meggyőződésen alapuló, "tényleges civilséget" akarnak megvalósítani, ráadásul "ezekből a pártokból semmi jó nem sült ki az elmúlt harminc évben", csak rombolás.

Saját további pályájáról Puzsér Róbert azt közölte, visszavonul a kulturális térbe, "semmi jelentősége nincs annak", hány százalékot kap, ha nem választják meg főpolgármesterré. Itt az álomeredmény is csak annyit jelent, hogy milyen magas dobbantóról dobbantunk, ha újraindulunk négy év múlva - fogalmazott.

MTI
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó