Ismét meggyűlt a baja a törvénnyel a Viszkisnek
2019. október 14. 09:58

Ambrus Attila gyermeke születése óta nem jár minden héten vásárokba a kerámiáival, könyveivel és DVD-ivel, de nagyobb rendezvényeken azért feltűnik. A dunaszerdahelyi Csallóközi Vásáron évek óta visszatérő vendég, idén szeptember közepén is megjelent a portékáival, de alig pakolt ki a standján, máris megbüntette a helyi vámhatóság - írja a Bors. Egy ember DVD-t vásárolt tőle, ő pedig nem adott nyugtát. Később kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt.

A vámos tudta, hogy én va­gyok a Viszkis, és közölte, hogy szerinte jó gyerek vagyok, ezért csak 330 euróra, vagyis nagyjából 110 ezer forintra büntetett meg. - mesélte a bulvárlapnak Ambrus Attila. A történet pikantériája, hogy a Viszkist végül még egy italra, egy dupla a dupla whiskyre is vendégül látta a lágyszívű fi­nánc.

Bors
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó