Ismét meggyűlt a baja a törvénnyel a Viszkisnek
2019. október 14. 09:58

Ambrus Attila gyermeke születése óta nem jár minden héten vásárokba a kerámiáival, könyveivel és DVD-ivel, de nagyobb rendezvényeken azért feltűnik. A dunaszerdahelyi Csallóközi Vásáron évek óta visszatérő vendég, idén szeptember közepén is megjelent a portékáival, de alig pakolt ki a standján, máris megbüntette a helyi vámhatóság - írja a Bors. Egy ember DVD-t vásárolt tőle, ő pedig nem adott nyugtát. Később kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt.

A vámos tudta, hogy én va­gyok a Viszkis, és közölte, hogy szerinte jó gyerek vagyok, ezért csak 330 euróra, vagyis nagyjából 110 ezer forintra büntetett meg. - mesélte a bulvárlapnak Ambrus Attila. A történet pikantériája, hogy a Viszkist végül még egy italra, egy dupla a dupla whiskyre is vendégül látta a lágyszívű fi­nánc.

Bors
Címkék:
  • „Befolyásolási művelet” az októberi választáson
    Földi László: Az antagonizmusban lévő ellenzéki pártok a koncon való veszekedés miatt szétmarcangolnák egymást, de a külső erőtér ennek az elkerülésére elképesztő pénzt öl a 2022-es projektbe.
  • A migránsokat hajtja a közelgő tél
    Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke azt kérte a svéd Ylva Johansson leendő uniós belügyi biztostól, hogy ismét kezdje el a tárgyalásokat az intézményekkel és a tagállamokkal az új menekültügyi rendszer kidolgozása érdekében. Ennek több elemét az Európai Parlament már elfogadta a leköszönő Európai Bizottság előterjesztése alapján, azonban a tagállami szintű tárgyalások megrekedtek.
  • Tetemre hívás
    A tanácskommün összeomlását követően a román hadsereg a bolsevizmus elleni harc jelszavával nemcsak a Duna-Tisza közét, hanem Budapestet és a Dunántúl keleti részét is megszállta. A Nagy Háború és a forradalmi téboly által tönkretett és kirabolt országgal az antant mielőbb békét akart kötni, ezért a Nemzeti Hadsereg fővezérét, Horthy Miklós altengernagyot támogatta a konszolidálásban és a rendcsinálásban. Száz éve, 1919. november 16-án vonult be a fővezér Budapestre,és egy új korszak vette kezdetét.
MTI Hírfelhasználó