A fogyasztóvédelem megbírságolta a Coca-Colát
2019. október 17. 16:57

A fogyasztóvédelem megbírságolta a Coca-Colát nyári, a homoszexualitást népszerűsítő plakátkampánya miatt, mert az indoklás szerint a cég károsíthatta a gyermek- és fiatalkorúak fizikai, szellemi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődését. De vajon miért akarják befolyásolni a multinacionális nagyvállalatok a fogyasztók gondolkodását? Miért kötelezik egyelőre csak dolgozóikat a tech-cégek, hogy részt vegyenek a homoszexuális felvonuláson?

Békességben és harmóniában csak úgy tudnak együttműködni a Szilícium-völgyben a mérnökök és fejlesztők, ha ateista közeget teremtenek?

Megadja Gábor eszmetörténész szerint kifejezetten a nyugati és az egyre inkább szélső-baloldali jegyeket mutató tech központok sajátossága az ateizmus, mely identitáshoz idomulnak azok, akik ezekben a közösségekben kezdenek vállalnak munkát.

A globális nagyvállalatoknál azonban iránymutatások vannak , melyeket a menedzsment fogalmaz meg a dolgozóik irányába.

„Ez nem egy vallástalanság vagy semlegesség, hanem ez egy akciót igénylő vallásellenesség és főleg keresztényellenesség” – fogalmazott Bálint Botond, a PestiSrácok.hu publicistája.

A Google, Apple vagy Amazon hihetetlen befolyással rendelkezik politikailag, gazdaságilag és pénzügyileg is, mondta a publicista. Hozzátette az ilyen vállalatok tulajdonosai első generációs gazdagok, ráadásul már a technológiai kor termékeit tudhatják sajátjukénak, így ehhez a tulajdonhoz, ami elképesztő nagy hatással van a globális világra, már egy isten érzés is társul.

„A tulajdonosok és a menedzsment személyiségzavara fejeződik ki ezekben az elképzelésekben, hogy ők világot akarnak formálni” – jelentette ki Bálint Botond.

HírTV
Címkék:
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó