Videón a szabadkai bankrablás pillanatai
2019. október 18. 22:02

A közeli biztonsági kamera rögzítette a szerda délelőtti szabadkai bankrablás pillanatait. A felvételen az látszik, hogy amikor a pénzszállítók az épületből kilépnek a bank elé, a közelben parkoló fekete gépkocsiból kiugrik egy álarcos férfi, gázspray-vel a pénzszállítóra és a bank biztonsági embereire fúj, miközben a másik kezében egy pisztolyt szorongat. A bank biztonsági embere sikeresen megszerzi a pénzeszsákot, befut vele a bankfiókba, de ekkor a rabló is utánuk megy. Néhány másodperc után az álarcos személy kezében a zsákkal kilép az utcára, a gépkocsihoz fut, a hátsó ülésre bedobja a pénzt, majd az autót megkerülve előre megy, beül a volán mögé és elhajt a városháza felé.

Videón a szabadkai bankrablás pillanatai - A cikkhez tartozó kép

A felvételen látszik, hogy a rablás pillanatában a szomszédos üzlet előtt söpröget egy férfi, akit a dulakodás közben fellöknek, de akinek végül sikerül bemenekülnie az üzletbe.

Videón a szabadkai bankrablás pillanatai - A cikkhez tartozó kép

A felvétel a következő oldalon tekinthető meg: https://www.facebook.com/subotica/videos/409566106285039/

A rablás szerda délelőtt 9 óra tájban történt. Szemtanúk szerint egy olasz rendszámtáblás gépkocsiba szállt be az elkövető. Hogy mekkora volt a zsákmány, arról hivatalos adat nincs, a sajtóban 1 millió euróról írnak.

A rendőrség arra kéri a polgárokat, hogy ha bárkinek van valamilyen információja a bűncselekménnyel kapcsolatban, akkor azt jelentse a 192-es telefonon, vagy bármelyik rendőrőrsön.

Szabadkán egyébként a rablás után fokozottabb rendőri jelenlét figyelhető meg. A nyomozás folyamán valószínűleg a térfigyelő kamerák felvételeit elemezve sikerült megállapítani, hogy milyen irányba menekült az elkövető, hivatalosan azonban semmilyen adatot sem tettek még közzé.

N. E.

vajma.info
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó