Salvini: a magyar nép rendkívüli volt 1956-ban és most is az
2019. október 22. 21:52

Rendkívülinek nevezte a magyarokat 1956-os cselekedeteikért és mai politikájáért Matteo Salvini, az ellenzéki jobboldali Liga vezetője a római magyar nagykövetségen tartott ünnepi megemlékezésen kedden.

Matteo Salvini az MTI-nek hangsúlyozta: "amilyen bátrak voltak 1956-ban a magyarok, olyan bátor politikai vezetőik vannak ma is".
   
"Olaszok és magyarok kulturálisan közel állnak egymáshoz, és hasonlóképpen gondolkodunk, ami a migrációt, a haza és a határok védelmét, a keresztény értékek megőrzését, a család védelmét, valamint a Soros György és az Európai Unió részéről fenyegető külső beavatkozások megakadályozását illeti" - mondta.
     
Megjegyezte, hogy a Liga számára példaértékű a magyar gazdaság "robbanásszerű" fejlődése is.

 

Képtalálat a következőre: „Giorgia Meloni”
    
Giorgia Meloni - ilmessaggero.it

A Magyarország római nagykövetségén tartott megemlékezésen Giorgia Meloni a jobboldali Olasz Testvérek elnöke mondott beszédet.

MTI
Címkék:
  • Karácsony Kommün
    Hát igen, nagy pártokhoz, vagy egy fővároshoz azért komoly vezetők is kellenek, kellenének. S ha nincsenek, jön a szakadék.
  • A populista, akit Brüsszel szeret
    Brüsszel irtózik a populizmustól. A demokratákat sorra címkézi a populista jelzővel. De az infantilis populizmust, amelyet Brüsszel bábjai gyakorolnak, kedveli.
MTI Hírfelhasználó