Keménymag: Hadházy Ákos és az ellenzéki színvonal
2019. október 30. 16:39

Karácsony Gergely már 331 órája főpolgármester, de a kampányban tett 131 hangzatos ígéretéről az első közgyűlésen szó sem lesz! A Liget projekt és a sportberuházások leállítása, a Gyurcsány-adó, az ingyenes BKV és még sorolhatnánk. Az első közgyűlésen a pozíciókat osztják majd, és jól megemelik a fizetéseket – hangzott el a Hír TV Keménymag című műsorában.

A tegnapi adásban megvizsgálták a Parlamenti Való Világ-főhős, Hadházy Ákos lélektanát. A dörzsölt szocialistát, Horváth Csabát, aki már az önkormányzat alakuló ülése előtt botrányba keveredett az ingatlaneladásokkal. Vasárnap lenyilatkozta, hogy Zuglónak esze ágában sincs ingatlanokat eladni, mire hétfőn megjelentek a Népszavában a hirdetések. Egy rövid részlet a szocialista elemző és kiértékelő agytröszt működéséből.

33 éve volt utoljára annyi ember focimeccsen, mint ahányan a Puskás stadion megnyitóján lesznek. Ráadásul 3 nap alatt fogyott el a 68 ezer jegy. Karácsony Gergely visszafogottan örült a jó hírnek.

A Karácsony Gergely vezette új Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén visszaköszön majd a Demszky-korszak gyakorlata. A testület először a pozíciók elosztásáról és az illetményekről fog döntést hozni.

Javában folyik a Városliget fejlesztése, amiről többször elmondta Karácsony Gergely, hogy a budapestiek jelentős része leállítaná. Például a nagyjátszóteret is, amit az átadás utáni órák is bizonyítanak – hasonlóan a Puskás stadionhoz.

Iparági hírek szerint saját médiát épít a baloldali összefogás. A városi újságok mellett egy budapesti televízió ötlete is felmerült. Az Euronews nevű szélsőbaloldali szerkesztőség tagjaira alapozva, a főpolgármester sikereit mutatnák majd be. Azt, hogy Budapest szabad, zöld, mindig jó a hangulat, rend van, nem pedig káosz.

Botka László személyében a párt utolsó sikerembere hagyta el az MSZP-t. Az okokat nagyon tömören úgy is össze lehetne foglalni, hogy „molnárzsolt”.

Többek között ezekről a témákról beszélt a Közéleti B-közép négy csatára: Apáti Bence, Dezse Balázs és Jeszenszky Zsolt, a műsorvezető Velkovics Vilmos útmutatása mellett.

Teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg.

HírTV
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó