Tűzfalcsoport: Lehull a lepel az egyik legkártékonyabb Soros-szervezetről
2019. november 11. 22:44

A Tűzfalcsoport közösségi oldalára felkerült videó egy magát „független oknyomozónak” nevező portál tevékenységével foglalkozik. A felvétel elején az atlatszo.hu-t a „Soros-féle hálózat egyik ékkövének” nevezik, talán nem véletlenül, hiszen a portált az ún. Nyílt Társadalom Alapítvány is támogatja.

A Tűzfalcsoport felidézi, hogy az Átlátszót – legalábbis saját maguk megállapítása szerint – „politikai, gazdasági befolyás nem érheti”, vagyis – teszi hozzá a Tűzfalcsoport videója – „függetlenségükhöz, objektivitásukhoz nem férhet kétség”.

– Ez lehet, hogy csupán a látszat? – teszi fel a kérdést videójában a portál.

A következő kockákból ugyanis kiderül, hogy az atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. egyik tulajdonosa az a dr. Sepsi Tibor Lajos, akinek neve egy másik cégben is felfedezhető, jelesül a KELSEN és COASE Igazgatási Tanácsadó Kft-ben, amely – derítette ki a Tűzfalcsoport – jelenleg végelszámolás alatt áll.

A szóban forgó cég még 2017-ben törvényjavaslatok, módosító javaslatok közpolitikai megalapozása témakörben több mint két és fél millió forint értékben végzett munkát az LMP-nek.

A Tűzfalcsoport ezek után talán joggal teszi fel a kérdést: „lehet-e független az az oknyomozó portál, melynek egyik tulaja szoros kapcsolatban áll az egyik liberális ellenzéki párttal?”

„Egy olyan politikai párttal, amelynek deklaráltan célja a jobboldali magyar kormány megbuktatása.”

tuzfalcsoport.hu
Címkék:
  • Majdan Minszkben
    A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
MTI Hírfelhasználó