Csak elektronikusan fizethetünk majd a Puskás arénában
2019. november 13. 22:48

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a pénteki nyitómérkőzés előtt közleményében hívta fel a szurkolók figyelmét arra, hogy a stadion területén nem lesz mód készpénzes fizetésre. Csak kártyával vagy fizetésre alkalmas mobillal tudjuk a létesítmény 53 vendéglátóegységében a számlát rendezni.

A szurkolók minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálásának érdekében a Puskás Ferenc Arénában készpénz helyett kizárólag elektronikus úton – érintéses bankkártyával, okostelefonnal, vagy a helyszínen kiváltható arénakártyával – lehet fizetni – áll az MLSZ közleményében.

A stadionban a fesztiválokhoz hasonlóan újrahasználható poharas rendszer működik, vagyis a letétet a pohár visszaszolgáltatása után megkapjuk. A büfékben öt százalék alatti alkoholtartalmú sör vásárlására lesz lehetőség. A stadionban összesen 53 vendéglátói egység működik majd.

Az MLSZ felhívta a figyelmet arra, hogy érkezéskor mindenki készítse elő a személyi okmányát, amelyet a jegy érvényesítésekor ellenőriznek. Fontos információ, hogy a jegyünkön szereplő szektorkapun lépjünk be. Más kapucsoporthoz tartozó jeggyel nem lehet belépni a forgóvillán – közölték.

A stadionba biztonsági okokból A4-es méretnél nagyobb szatyrot, hátizsákot, valamint esernyőt és profi fényképezőgépet sem lehet majd bevinni.

Pénteken a kapukat 16 órakor nyitják meg, és ekkortól fogadja a Szurkolói falu a szórakozni vágyókat. A stadionavató ceremónia érdemi része pedig 17.30-kor kezdődik, amikor legendás játékosok emlékeznek a hajdani Népstadionra.

A pénteki forgalmi változásokról korábbi cikkünkben számoltunk be.

Az MLSZ oldalán minden részletes információ elérhető a mérkőzéssel és a stadion megközelítésével kapcsolatban.

hirado.hu
Címkék:
 • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
  Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
 • Politikai stabilitás mint érték
  Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
 • Elbocsátották Gothár Pétert
  A Színház- és Filmművészeti Egyetem Etikai Bizottsága közleményben számolt be a vizsgálatról.
 • Az ellenzék visszahozta a megszorításokat
  A pozíciók osztogatása után rögtön megszorításokba kezdtek a baloldali vezetésű önkormányzatok, ismét megmutatva a valódi arcukat – jelentette ki a Magyar Hírlapnak Deák Dániel politikai elemző. A csütörtökön kezdődő uniós csúcsról úgy vélekedett, először lehet látni majd élesben, milyen változást hoz az új bizottsági és tanácsi vezetés.
 • Mégsem szabadulhat újabb olaszliszkai lincselő
  Egyelőre mégsem szabadulhat feltételesen sem az olaszliszkai lincselés 15 év fegyházra ítélt harmadrendű vádlottja, mivel a Szegedi Törvényszék megváltoztatta az elsőfokú döntést.
MTI Hírfelhasználó