Csak elektronikusan fizethetünk majd a Puskás arénában
2019. november 13. 22:48

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a pénteki nyitómérkőzés előtt közleményében hívta fel a szurkolók figyelmét arra, hogy a stadion területén nem lesz mód készpénzes fizetésre. Csak kártyával vagy fizetésre alkalmas mobillal tudjuk a létesítmény 53 vendéglátóegységében a számlát rendezni.

A szurkolók minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálásának érdekében a Puskás Ferenc Arénában készpénz helyett kizárólag elektronikus úton – érintéses bankkártyával, okostelefonnal, vagy a helyszínen kiváltható arénakártyával – lehet fizetni – áll az MLSZ közleményében.

A stadionban a fesztiválokhoz hasonlóan újrahasználható poharas rendszer működik, vagyis a letétet a pohár visszaszolgáltatása után megkapjuk. A büfékben öt százalék alatti alkoholtartalmú sör vásárlására lesz lehetőség. A stadionban összesen 53 vendéglátói egység működik majd.

Az MLSZ felhívta a figyelmet arra, hogy érkezéskor mindenki készítse elő a személyi okmányát, amelyet a jegy érvényesítésekor ellenőriznek. Fontos információ, hogy a jegyünkön szereplő szektorkapun lépjünk be. Más kapucsoporthoz tartozó jeggyel nem lehet belépni a forgóvillán – közölték.

A stadionba biztonsági okokból A4-es méretnél nagyobb szatyrot, hátizsákot, valamint esernyőt és profi fényképezőgépet sem lehet majd bevinni.

Pénteken a kapukat 16 órakor nyitják meg, és ekkortól fogadja a Szurkolói falu a szórakozni vágyókat. A stadionavató ceremónia érdemi része pedig 17.30-kor kezdődik, amikor legendás játékosok emlékeznek a hajdani Népstadionra.

A pénteki forgalmi változásokról korábbi cikkünkben számoltunk be.

Az MLSZ oldalán minden részletes információ elérhető a mérkőzéssel és a stadion megközelítésével kapcsolatban.

hirado.hu
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó