Negyvenhárom migránst fogtak el csütörtök este Bács-Kiskunban
2019. november 14. 23:38

Három csoportban 43 illegális bevándorlót tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében csütörtök este - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Hercegszántó közigazgatási területén 16 külföldit fogtak el, akik szíriai, illetve iraki állampolgárnak vallották magukat. Ugyanabban a térségben később feltartóztattak egy 15 fős csoportot, amelynek tagjai szintén szíriainak mondták magukat. A harmadik csoportot 12 férfi alkotta, és szintén Hercegszántónál találtak rájuk. Mindegyikük szíriainak vallotta magát.

A rendőrök valamennyiüket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz - derül ki a közleményből.

MTI
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó