Kárpátalja: Kenőpénzt ajánlott a járőröknek egy szabalysértő sofőr
2019. november 15. 09:43

Kárpátalján, az ungvári járási Kincseshomokon a járőrszolgálat munkatársai közlekedési szabálysértés miatt állították meg egy VAZ-21013 típusú gépkocsit. A szabalysértő sofőr kenőpénzzel próbálta megúszni az adminisztratív felelősségre vonást, ami miatt most bűnügyi felelősség vár rá.

Kenőpénzt ajánlott a járőröknek egy szabalysértő sofőr Kárpátalján

Kép: karpatinfo.net

November 13-án a rendőrséghez bejelentés érkezett a járőrszolgálat ellenőrétől, aki elmondta, hogy az Ungvári járásban, Kincseshomokon közeledési szabálysértés miatt megállított egy autót, melynek sofőrje kenőpénzzel próbálta megoldani a helyzetet, a járőrök mappájába helyezte a pénzt.

Válaszul a járőrök a helyszínre a nyomozókat hívták ki.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 369. cikkelye (jogtalan előny felajánlása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányság hivatalos honlapján.

karpatinfo.net
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó