Kárpátalja: Kenőpénzt ajánlott a járőröknek egy szabalysértő sofőr
2019. november 15. 09:43

Kárpátalján, az ungvári járási Kincseshomokon a járőrszolgálat munkatársai közlekedési szabálysértés miatt állították meg egy VAZ-21013 típusú gépkocsit. A szabalysértő sofőr kenőpénzzel próbálta megúszni az adminisztratív felelősségre vonást, ami miatt most bűnügyi felelősség vár rá.

Kenőpénzt ajánlott a járőröknek egy szabalysértő sofőr Kárpátalján

Kép: karpatinfo.net

November 13-án a rendőrséghez bejelentés érkezett a járőrszolgálat ellenőrétől, aki elmondta, hogy az Ungvári járásban, Kincseshomokon közeledési szabálysértés miatt megállított egy autót, melynek sofőrje kenőpénzzel próbálta megoldani a helyzetet, a járőrök mappájába helyezte a pénzt.

Válaszul a járőrök a helyszínre a nyomozókat hívták ki.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 369. cikkelye (jogtalan előny felajánlása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányság hivatalos honlapján.

karpatinfo.net
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Orbán: elkötelezettek vagyunk a jogállamiság mellett
  Az Országgyűlés elnökének, Kövér Lászlónak címzett részletes levélben számolt be Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Tanács júliusi ülésére kapott ötpontos parlamenti mandátum teljesítéséről.
 • Ellenzék, vagy amit akartok
  Némi mazochizmustól áthatva elolvastam az ÉS című libsi tébolyda cikkét, melyet „A rendszerkritikai alapállás stratégiája” címmel Magyar Bálint és valami Kozák nevezetű szociológus jegyez. Borzasztó élmény volt.
 • Két baloldali lista lehet a Momentum és a DK között dúló harc eredménye
  A tagságnak, a balliberális médiaelitnek és a külföldi megrendelőiknek eljátsszák az összefogást, mint ez történt októberben is, aztán amikor posztokról, miniszterelnök-jelöltről van szó, akkor keményen gyomrozzák egymást – mondta a Magyar Nemzetnek Kiszelly Zoltán a DK és a Momentum közötti versengésről. A politológus szerint most Göd ürügyén játsszák le azt, amit Botka László is próbált annak idején: nem közösködni Gyurcsány Ferenccel.
MTI Hírfelhasználó