Újabb kérdések Karácsony autózásai körül
2019. november 15. 11:41

Amíg a kampányában folyamatosan azt állította, hogy kizárólag tömegközlekedési eszközzel, busszal, vonattal, sőt kerékpárral közlekedik, addig az átláthatóságot és zöld politikát hirdető Karácsony Gergely szolgálati autóval jár.

Ismét lebukott az átláthatóságot és zöld politikát hirdető Karácsony Gergely.

 

Újabb kérdések Karácsony autózásai körül

Kép: MH; Ripost

Minden reggel a zuglói házához van rendelve a sofőrrel ellátott autó, amely azonban már a közeli ház kocsibejárója elé sem áll be, mert az ott lakókkal többször is konfliktusba keveredett, és most hosszan cirkál a kocsik között, hogy akár szabálytalanul is, de helyet találjon - írja az Origo.

A hírportál kérdésére, hogy „az elmúlt egy hónapban hozzávetőlegesen milyen arányban járt biciklivel/busszal/autóval dolgozni, és vajon mivel magyarázza a kampányban tett ígéretei és a gyakorlati utazásai közti anomáliát”, Karácsony Gergely a sajtósán, Ságvári Ádámon keresztül adott komolytalan választ, miszerint „a főpolgármester úr megválasztása előtt sem számolta, mikor, mivel közlekedik, megválasztása után sem számolta, és ezután sem fogja”.

Budapest főpolgármestere valószínűleg humorosnak szánta a választ, ugyanis azt a Facebook-oldalán is közzétette, azonban felmerülhet a kérdés, hogy akkor a Városházán nyilvántartja-e valaki, hogy a közpénzből finanszírozott szolgálati autót mikor, mire használják? 

magyarhirlap.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Példátlan erőszakhullám sújtja Amerikát
  Chicagótól New Yorkig és Los Angelesig felrobbantak az utcák: újabb erőszak- és gyilkossághullám sújtja az Egyesült Államok nagyvárosait, különösen a feketék által lakott szegénynegyedeket – miközben több demokrata politikus is a rendvédelmi szervek ellen hergel, addig csecsemők és kisgyerekek is golyó általi halált halnak az utcákon.
 • Orbán: a vírus behurcolása ellen kell védekezni
  A koronavírus Magyarországra való behurcolása ellen kell védekezni, minden egyes újabb magyarországi fertőzésnél megtalálható ugyanis valamilyen külföldi "mozzanat" - mondta a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban.
 • Az Árpád-házi dinasztia négy és fél évezredes DNS-e
  Az archeogenetikai vizsgálatok alapján az Árpád-házi királyok dinasztiája a mai Afganisztán északi részén, az ókori Baktria területén alakult ki 4500 évvel ezelőtt - közölte az emberi erőforrások minisztere pénteken, Budapesten.
MTI Hírfelhasználó