Újabb kérdések Karácsony autózásai körül
2019. november 15. 11:41

Amíg a kampányában folyamatosan azt állította, hogy kizárólag tömegközlekedési eszközzel, busszal, vonattal, sőt kerékpárral közlekedik, addig az átláthatóságot és zöld politikát hirdető Karácsony Gergely szolgálati autóval jár.

Ismét lebukott az átláthatóságot és zöld politikát hirdető Karácsony Gergely.

 

Újabb kérdések Karácsony autózásai körül

Kép: MH; Ripost

Minden reggel a zuglói házához van rendelve a sofőrrel ellátott autó, amely azonban már a közeli ház kocsibejárója elé sem áll be, mert az ott lakókkal többször is konfliktusba keveredett, és most hosszan cirkál a kocsik között, hogy akár szabálytalanul is, de helyet találjon - írja az Origo.

A hírportál kérdésére, hogy „az elmúlt egy hónapban hozzávetőlegesen milyen arányban járt biciklivel/busszal/autóval dolgozni, és vajon mivel magyarázza a kampányban tett ígéretei és a gyakorlati utazásai közti anomáliát”, Karácsony Gergely a sajtósán, Ságvári Ádámon keresztül adott komolytalan választ, miszerint „a főpolgármester úr megválasztása előtt sem számolta, mikor, mivel közlekedik, megválasztása után sem számolta, és ezután sem fogja”.

Budapest főpolgármestere valószínűleg humorosnak szánta a választ, ugyanis azt a Facebook-oldalán is közzétette, azonban felmerülhet a kérdés, hogy akkor a Városházán nyilvántartja-e valaki, hogy a közpénzből finanszírozott szolgálati autót mikor, mire használják? 

magyarhirlap.hu
Címkék:
 • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
  Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
 • Politikai stabilitás mint érték
  Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
 • Brüsszeli meghallgatás - leplezett ideológiai kampány
  Az európai uniós Általános Ügyek Tanácsában - képünkönt a testület székháza, a Justus Lipsius Brüsszelben - Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásról folytatott keddi, második meghallgatás egy könyörtelen jogi eljárásnak leplezett ideológiai kampány - állapította meg a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az About Hungary honlapján megjelent írásában.
 • Techóriások a kormányok ellen
  Digitális szuverenitás: XXI. századi államiság a globális adatpókok hálójában.
 • KDNP-est: Hazánk a Kárpát-medence erős országa
  A budapesti Liget Caféban megrendezett kereszténdemokrata értelmiségi találkozón mély nemzetpolitikai helyzetelemzések hangzottak el.
MTI Hírfelhasználó