Élelmiszert lopott egy beregszászi férfi
2019. december 3. 15:20

A kárpátaljai Beregszászban a rendőrséghez egy magánvállalkozó fordult, aki feljelentést tett arról, hogy lopást észlelt az élelmiszer-pavilonjában. A vizsgálat során a rendőrök azonosították a bűncselekményben részt vett személyeket - közölte a Mukachevo.net hírportál.

A Beregszászi Kerületi Rendőrséghez egy magánvállalkozó fordult, aki elmondta, hogy már nem először fedezte fel pavilonjában az áruk hiányát. Eddig a lopásokról nem tett feljelentést, azonban most már nem tudja figyelmen kívül hagyni az esetet, s ezért fordult a rendőrséghez.

Kihallgatták a feljelentőt, s elvégezve a szükséges intézkedések, a tisztviselők megállapították, hogy a lopásokat egy 32 éves helyi lakos követte el.

A férfit korábban lopásokért vonták felelősségre. A beregszászi lakos bevallotta tettét, s kiadta a rendőröknek a tárgyi bizonyítékok egy részét.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 185. cikkelye (lopás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat. 

karpatinfo.net
Címkék:
  • Majdan Minszkben
    A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
MTI Hírfelhasználó