Élelmiszert lopott egy beregszászi férfi
2019. december 3. 15:20

A kárpátaljai Beregszászban a rendőrséghez egy magánvállalkozó fordult, aki feljelentést tett arról, hogy lopást észlelt az élelmiszer-pavilonjában. A vizsgálat során a rendőrök azonosították a bűncselekményben részt vett személyeket - közölte a Mukachevo.net hírportál.

A Beregszászi Kerületi Rendőrséghez egy magánvállalkozó fordult, aki elmondta, hogy már nem először fedezte fel pavilonjában az áruk hiányát. Eddig a lopásokról nem tett feljelentést, azonban most már nem tudja figyelmen kívül hagyni az esetet, s ezért fordult a rendőrséghez.

Kihallgatták a feljelentőt, s elvégezve a szükséges intézkedések, a tisztviselők megállapították, hogy a lopásokat egy 32 éves helyi lakos követte el.

A férfit korábban lopásokért vonták felelősségre. A beregszászi lakos bevallotta tettét, s kiadta a rendőröknek a tárgyi bizonyítékok egy részét.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 185. cikkelye (lopás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat. 

karpatinfo.net
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó