Meghallgatta Gothár Pétert az Egyetem bizottsága
2019. december 5. 00:06

Szerdán hallgatta meg Gothár Péter rendezőt a körülötte kirobbant szexuális zaklatási ügyben a Színház- és Filművészeti Egyetem etikai bizottsága. Az ülést napközben kétszer is elhalasztották. 

Az Origo értesülése szerint végül nem is az egyetem épületében, hanem egy titkos helyszínen tartották, hogy Gothár Péternek ne kelljen találkoznia a sajtóval. Úgy tudni: döntés szerdán nem is született.  Az Origo azt írta: hamarosan új tárgyalást hívnak össze. A portál információi szerint a Színház- és Filmművészeti Egyetem amennyire csak tudja, próbálja húzni az eljárást, arra számítva, hogy elül a sajtóvisszhang – hangzott el az M1 Híradóban.

hirado.hu - M1
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó