A köztévé után az egyik minisztériumban akart cirkuszolni Hadházy Ákos
2019. december 10. 19:57

Ma szavaztak a parlamenti képviselők az Országgyűlés működéséről szóló törvény módosításáról, amiben az is szerepel, hogy a jövőben az országgyűlési képviselők valamennyi közigazgatási szervtől előzetes egyeztetés alapján kérhetnek tájékoztatást. Ez annyit tesz, hogy mostantól az országgyűlési képviselők nem ronthatnak be a közintézményekbe váratlanul, képviselői igazolványukat lobogtatva. A szavazás előtt Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs országgyűlési képviselők úgy döntöttek, hogy gyorsan berontanak még az Emberi Erőforrások Minisztériumába (Emmi), hogy egyeztessenek többek között a Nemzeti alaptantervről.

Szél Bernadett közösségi oldalán dicsekedett el azzal, hogy képviselőtársaival, a parlamentben obszcén feliratú táblával demonstráló Hadházy Ákossal és Csepel ellenzéki országgyűlési képviselőjével, Szabó Szabolccsal rárontottak az Emberi Erőforrások Minisztériumára, ahol a Nemzeti alaptantervről és a kötelező iskoláztatásról szerettek volna egyeztetni.

Az országgyűlési képviselőket egyáltalán nem zavarta, hogy közben folyt a parlamenti munka, amiben nekik is részt kellett volna venniük.

Az állami szerveknek a képviselőket megbízatásuk ellátásában továbbra is kötelesek támogatni, és részükre a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni, de a képviselőnek ehhez a közintézmény vezetőjétől előzetes egyeztetést szükséges kérni.

Az Országgyűlés működéséről szóló törvényt egyébként többek között Hazdházy Ákos miatt kell módosítani, aki nyomdafestéket nem tűrő feliratú táblát lengetett a parlamenti ülés alatt. A mostani akciójuk pedig megszólalásig emlékeztet az ellenzék tavaszi bohózatára, amikor szintén Szél Bernadett és Hadházy Ákos főszereplésével a köztévébe rontottak be az ellenzéki országgyűlési képviselők becsmérelve az ott dolgozókat.

A törvénymódosítást tehát megszavazták a képviselők, így a közintézményekre többet nem ronthatnak rá.

888.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Az apokalipszis négy lovasa
  A nyílt társadalom ideológiái: a kommunizmus, a liberalizmus, a globalizmus és a rasszizmus.
 • Itthon 36-an fertőződtek meg egy családi rendezvényen
  Harminchatan fertőződtek meg koronavírussal egy Győr-Moson-Sopron megyei családi rendezvényen - közölte az M1 Híradója. Az esettel összefüggésben több mint 120-an kerültek hatósági házi karanténba.
 • Utcai zavargásokat hozhat az ősz Magyarországon
  A koronavírus-járvány alapjaiban írta át a politikai közbeszédet, így a pandémiát megelőző időszakhoz képest jelentősen háttérbe szorult az ellenzéki pártok között végbemenő dominanciaharc, sőt sokáig a pártok belső konfliktusairól sem lehetett hallani – fejtette ki Deák Dániel a Magyar Nemzetnek készített elemzésében.
MTI Hírfelhasználó