Többfelé is várható eső, hó és ónos eső
2019. december 12. 10:36

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég csütörtökön, de északkeleten szakadozottabb lesz a felhőzet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán.

Kifejtve, hogy több helyen várható csapadék: a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében eső, havas eső, hó, a Dunától keletre eső valószínű. Nógrád megyében viszont ónos eső is lehet, emiatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológia.

Forrás: met.hu

Országszerte többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de délkeleten és északkeleten helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 1 és 7 fok között lesz, de a Tiszántúlon kissé melegebb is lehet. Késő estére mínusz 1 és 5 fok közé hűl le a levegő.

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • Majdan Minszkben
    A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
MTI Hírfelhasználó