Szombat estére mindenhol eláll az eső
2019. december 14. 08:49

Szombaton a felettünk lévő felhő- és csapadékrendszer lassan kelet felé halad, a kora esti órákban hagyja el a keleti határt. Mögötte reggeltől nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúl nagyobb részén a nap is kisüthet több órára – írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.  A késő délutáni, esti órákban az Észak-Dunántúlon néhol ismét előfordulhat futó zápor. A délire, délkeletire forduló szél a Kisalföldön néhol megélénkül. A hőmérséklet kora délután 2 és 9 fok között várható, az Északi-középhegységben az alacsonyabb értékekkel.

(Forrás: OMSZ)

Késő estére -1 és +4 fok közé hűl le a levegő.

(Forrás: OMSZ)

Vasárnap hajnalban többnyire derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Főleg az ország déli felében képződhet párásság, köd.

hirado.hu - met.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Az apokalipszis négy lovasa
  A nyílt társadalom ideológiái: a kommunizmus, a liberalizmus, a globalizmus és a rasszizmus.
 • Itthon 36-an fertőződtek meg egy családi rendezvényen
  Harminchatan fertőződtek meg koronavírussal egy Győr-Moson-Sopron megyei családi rendezvényen - közölte az M1 Híradója. Az esettel összefüggésben több mint 120-an kerültek hatósági házi karanténba.
 • Utcai zavargásokat hozhat az ősz Magyarországon
  A koronavírus-járvány alapjaiban írta át a politikai közbeszédet, így a pandémiát megelőző időszakhoz képest jelentősen háttérbe szorult az ellenzéki pártok között végbemenő dominanciaharc, sőt sokáig a pártok belső konfliktusairól sem lehetett hallani – fejtette ki Deák Dániel a Magyar Nemzetnek készített elemzésében.
MTI Hírfelhasználó