Szombat estére mindenhol eláll az eső
2019. december 14. 08:49

Szombaton a felettünk lévő felhő- és csapadékrendszer lassan kelet felé halad, a kora esti órákban hagyja el a keleti határt. Mögötte reggeltől nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúl nagyobb részén a nap is kisüthet több órára – írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.  A késő délutáni, esti órákban az Észak-Dunántúlon néhol ismét előfordulhat futó zápor. A délire, délkeletire forduló szél a Kisalföldön néhol megélénkül. A hőmérséklet kora délután 2 és 9 fok között várható, az Északi-középhegységben az alacsonyabb értékekkel.

(Forrás: OMSZ)

Késő estére -1 és +4 fok közé hűl le a levegő.

(Forrás: OMSZ)

Vasárnap hajnalban többnyire derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Főleg az ország déli felében képződhet párásság, köd.

hirado.hu - met.hu
Címkék:
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • Tovább erősödhet a migrációs nyomás
  Az Európai Uniónak szembe kell néznie azzal, hogy úgy a Száhel-térség instabilitása, mint a líbiai konfliktus, könnyen a migrációs nyomás kiújulását és további erősödését okozhatják – mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az EU-tagországok külügyminiszterei tanácskozásának szünetében.
 • Újabb ösztönző lépéseket tervez a kormányzat
  Varga Mihály szerint nincs ok arra, hogy az óvatos bizakodásból és a tervekből visszavegyen a kormányzat. A Magyar Hírlapnak adott interjújában a tárcavezető megerősítette, bár a tavalyi öt százalékhoz közeli bővülés után némi lassulásra számítanak, a négy százalék körüli GDP-növekedés reális 2020-ra.
 • Kínos pillanatokat élt át Márky-Zay Péter
  B. Élthes Eszter szerint Bessenyei Ferenc élete során mindig az egyetemes magyarságért dolgozott, nevét egyetlen politikai erő sem használhatja föl saját céljaira.
MTI Hírfelhasználó