Kirúgta Karácsony a Főkert vezérigazgatóját
2019. december 15. 00:19
Szabó József tíz éve vezette az önkormányzati tulajdonú céget.

Pályázatot hirdetett Budapest főpolgármestere a Fővárosi Kertészeti Nonprofit Zrt vezérigazgatói posztjának betöltésére – írja a hvg.hu. Szabó Józseffel, aki tíz éve állt az önkormányzati tulajdonú cég élén, még nem közölték, hogy leváltják. A Városháza a hvg.hu-nak megerősítette: valóban új vezérigazgatót keresnek a Főkert élére. 

Az új vezérigazgatónak közgazdasági, jogi vagy műszaki területen szerzett mesterdiplomával és legalább öt év – a Főkert tevékenységi területén – szerzett vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie, de az sem árt, ha tud angolul.

mandiner.hu
Címkék:
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • Migránstámadás Röszkénél - lövések dörrentek
  Egy nagyobb migránscsoport próbált meg jogellenesen Magyarország területére bejutni Csongrád megyében, a rendőrök megakadályozták őket. Egy szolgálatban lévő fegyveres biztonsági őr több figyelmeztető lövést adott le.
 • Csúcstechnika Jakabszálláson - Drón hidrogénnel
  A Genevation Aircraft Kft. hidrogénüzemanyagcella-meghajtású, személyszállításra is alkalmassá tehető, de még tökéletesítés alatt álló drónt fejleszt jakabszállási üzemében.
 • Varga Judit: Eljött a keresztény-konzervatív zöld politika ideje
  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje, Európának olyan klímapolitikát kell folytatnia, amely nem a legszegényebb országokra terheli a klímasemleges gazdasági átállás költségeit – szögezi le Varga Judit igazságügy-miniszter a Politico című, európai ügyekkel foglalkozó hírportálon hétfőn megjelent véleménycikkében.
MTI Hírfelhasználó