Újabb nő vádolta meg szexuális zaklatással Gréczy Zsoltot
2019. december 18. 12:42

A DK-s Gréczy Zsoltot néhány napon belül második alkalommal vádolták meg zaklatással. A tegnap megjelent eset már fényképpel is dokumentált.

Kedden a Vadhajtások portál tett közzé egy levelet, amelyben Gréczy Zsoltot újabb zaklatási botránnyal vádolja meg egy nő.

– (…) Beszélgettünk vagy 20 percet, amikor a legnagyobb ledöbbenésemre Zsolt megkérdezte, hogy megadom-e a telefonszámomat, mert nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen folytatná a beszélgetést – olvasható a Vadhajtások nevű oldalon.

A történet folytatódott. A hölgy megadta a nevét Gréczynek, aki néhány nappal később fel is vette vele a kapcsolatot Facebookon. „Kérdezte, hogy hogy vagyok, van, e valakim. Mondtam, hogy ez nem rá tartozik, mindenfajta kacérság nélkül. Erre küldött egy fotót, hogy szerinte hogy néz ki? Bejövök-e neki? Lefeküdnék e vele, mert ő azóta, amióta találkoztunk, csak rám gondol, és hogy mit kezdene velem…” – írja a portál.

Képtalálatok a következőre: palányi nóra"

Gréczy hónapok óta zaklatja a Mi Hazánk egyik fiatal munkatársnőjét

Ahogy számos kormánypárti és ellenzéki médium is beszámolt róla, Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője hetek óta zaklatja a Mi Hazánk parlamenti munkatársnőjét, a 28 éves Palányi Nórát. A nős Gréczy SMS-ben is zaklatta a fiatal nőt: “Kukucs, ne rettegj már!”, “Ne szabódj már, kellemes lesz!”, “Errefelé laksz?”, “Nyugi, azért mert én nem vagyok független, azért még beszélhetsz velem!” – ilyen és ehhez hasonló üzeneteket kapott Nóra, aki a Gyurcsány-párt képviselőjének semmilyen közeledésére nem válaszolt – írja a pestisracok.hu.

Állítólag Gréczy ezt még tudta fokozni: képeket és videókat is küldött magáról, illetve egy bevásárlóközpontban „kakaózásra” invitálta a nőt.

A Mi Hazánk szakértője egy videóban leplezte le Gréczyt, akinek az elmúlt időszakban nem ez volt az első ilyen jellegű botránya. A Bors a hónap elején arról számolt be, hogy a Hungária és a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Dedy háborgó hangú nyílt levelet írt Gréczynek, mert az folyamatosan zaklatta Zsoldos fiatal párját – olvasható az Origón.

A #metoo ezúttal elmaradt, ahogyan – talán nem meglepő módon – egyik jogvédő szervezet sem emelt szót ez ügyben.

A DK sajtóiroda közleménye a Palányi Nórával kapcsolatos ügyben Gréczy Zsolt pert indít rágalmazás miatt

Egy szélsőjobboldali parlamenti “szakértő” súlyos hazugságokkal rágalmazta meg Gréczy Zsoltot, a DK frakció-szóvivőjét. A tények magukért beszélnek: nem egyoldalú üzenetekről van szó, hanem egy teljesen hétköznapi, pár üzenetváltásból álló párbeszédről, ráadásul minden szexuális tartalom nélkül. Gréczy Zsoltnál megvan a teljes beszélgetés, amit fel is fogunk használni a bíróságon. A Demokratikus Koalíció minden létező jogi eszközzel fellép a lejáratás ellen és pert indít rágalmazás miatt. Látjuk, hogy a Mi Hazánk és parlamenti munkatársai a módszereikben sem különböznek a Fidesztől. Egy hónap sem telt el azóta, hogy az egyik budapesti DK-s polgármestert zaklatással vádoló TV2 Tényekről, Origoról és Pesti Srácokról hivatalos ítéletben mondta ki a bíróság, hogy minden alap nélkül rágalmaztak. Jó tudni, hogy a hivatásos hazudozók a Mi Hazánk számára is rendelkezésre állnak. Mindannyiukkal találkozunk a bíróságon.

pestisracok.hu
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Együtt újra sikerülni fog
  A Magyar Nemzetnek írt cikkében Orbán Viktor – egyebek mellett – a liberálisok módszereiről, a kereszténydemokrácia jövőjéről, valamint a soron következő választásról is szót ejt.
 • Orbán Viktor: Ez egy másik taktika, mint a tavaszi volt
  Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával kezdődött a parlament őszi ülésszaka. A kormányfő elsődlegesen a négynapos nyári EU-s csúcsot összegezte, amelyen tagállami kormányfők megegyezésre jutottak az EU költségvetése kapcsán.
 • Magyarország járványügyi készültség állapotában van
  Magyarország járványügyi készültség állapotában van. Ahhoz, hogy ne kelljen bevezetni további szigorításokat, rendkívül fontos, hogy azt a néhány szabályt, amit ma bevezettünk azt szigorúan tartsa be mindenki – mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs hétfői sajtótájékoztatóján.
MTI Hírfelhasználó