Választ vár a Fidesz Gyurcsánytól az adatszivárogtatással kapcsolatban
2020. január 22. 17:42

– Valami nagyon nem stimmel a Demokratikus Koalíció adatkezelési gyakorlatával. Választ várunk arra, hogy Gyurcsányék hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyarok adatait, pontosan milyen külföldi szerverekben tárolják és kik kezelik az adatokat – jelentette be Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője. Mint mondta, arra is választ szeretnének kapni, hogy valóban a Gyurcsány, illetve Soros György emberei által alapított cégekhez terelik-e az érzékeny adatokat. Hozzátette, ebben az esetben az is felmerül, hogy a magyarországi választások befolyásolására akarták azokat felhasználni.

Mint megírtuk, a bukott szocialista miniszterelnökkel Facebookon csevegő felhasználók érzékeny adatnak minősülő pártszimpátia, illetve egyéb személyes adatai külföldre – Észtországba és az Egyesült Államokba – kerülhettek.


 
magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó