Marad a borult, ködös idő
2020. január 26. 08:58

Vasárnap hajnalban túlnyomóan borult lesz az ég, párás, néhol ködös idő várható. Elszórtan – főként délen, illetve a középső megyékben – gyenge ónos eső is előfordulhat. Gyenge lesz a légmozgás. Éjszaka a hőmérséklet -6 és -1 fok között valószínű a leghidegebb órákban – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Forrás: OMSZ)

Vasárnap a nap folyamán többnyire erősen felhős vagy borult, párás, néhol ködös idő lesz. Helyenként – legkisebb eséllyel a Dunántúl északi felén – fordulhat elő csapadék. Az északi határszélen kisebb havazásra, az Alföldön és a Dél-Dunántúlon esőre, a kettő közötti területen ónos esőre lehet szórványosan számítani, de összességében nem lesz jelentős a csapadék mennyisége.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Éjszaka a hőmérsékleti minimum -6, -1 fok között alakul, nappal a maximum -2 és +5 fok között valószínű.

(Forrás: OMSZ)

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
MTI Hírfelhasználó