Több hullámban eső, zivatar sem kizárt, viharos széllökések
2020. január 28. 11:22

Kedden szerte az országban szükség lesz az esernyőre: több hullámban előforduló esőre számíthatunk az ország nagyobbik, délnyugati felén, északkeleten azonban akár jóval téliesebben is alakulhat az időjárás...

Várható időjárás az ország területén szerda estig: ma erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak este nyugaton lehet szakadozottabb a felhőzet. Sokfelé, több hullámban alakul ki eső, zápor, északkeleten, valamint késő délután nyugaton, délnyugaton a hegyekben havas eső, hó is előfordulhat.

Délnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt. Az éjszaka második felében nyugat felől felszakadozik a felhőzet, fokozatosan megszűnik a csapadék. Holnap felhőátvonulások lesznek több-kevesebb napsütéssel, elszórtan záporral, hózáporral. Ma élénk, helyenként erős lesz a déli, délnyugati szél, amely délután eleinte nyugaton, majd másutt is északnyugatira fordul, és viharos széllökések is lehetnek. Holnap élénk, helyenként erős lesz a nyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 3 és 8 fok között várható.

met.hu
Címkék:
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó