A Professzorok Batthyány Köre elutasítja a NAT támogatóinak megbélyegzését
2020. február 14. 20:58

Hazánk gazdasága korábban soha nem látott ütemben fejlődik, erősödik. Az ellenzéki csoportok számára így alig marad más terület a kormánypolitika támadására, mint az oktatás és az egészségügy szapulása. Jól látszik ez a kézzelfogható közelségbe került új Nemzeti Alaptanterv visszavonását követelő hisztérikus reakciókban is – írja a távirati irodához eljuttatott közleményében a Professzorok Batthyány Köre.

Természetesen a Professzorok Batthyány Köre sem tekinti az új NAT-ot tökéletesnek. Hatásainak nyomon követését, a szükséges korrekciók elvégzését a jövőben fontosnak tartják és támogatják. Ugyanakkor elutasítják a NAT által közvetített értékeket felvállaló, azt örömmel fogadó pedagógusok, oktatói közösségek, szülők megbélyegzését, fenyegetését.

– Meggyőződésünk, hogy a magyar gazdaság sikereinek megőrzése, továbbfejlesztése csak a gyökereit, értékeit ismerő, azokra büszke új generációk felnevelése révén lehetséges – olvasható a Professzorok Batthyány Köre által kiadott közleményben.

MTI - OS
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó