Kárpátalja: modern sportkomplexum építése Beregszászban
2020. február 18. 09:39

Kezdetét vette egy modern sportkomplexum építése Beregszászban.

Kezdetét vette a modern sportkomplexum építése Beregszászban

A Muzsalyi úton elkezdődtek azon modern sportkomplexum építésének előkészítő munkálatai, amelyben fedett tornatermek, uszoda és könyvtár kapnak helyet - tudhattuk meg Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán tett közleményéből.

A földterületet a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola bérli, míg a komplexumot használhatja majd mind a főiskola, mind városunk közössége.

A tervek szerint még az idén hozzálátnak a fő munkálatokhoz.

karpatinfo.net
Címkék:
 • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
  A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
 • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
  Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
 • Szélsőségek fogságában
  A középmértéknek a védelme vált elsődlegessé, amelyet a balliberális gondolkodás nem tűr meg.
 • Operatív törzs: egyre többen szegik meg a kijárási korlátozást
  Egyre többen szegik meg kijárási korlátozással kapcsolatos intézkedéseket, és egyre több a büntetőeljárás is - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a szerdai online sajtótájékoztatón.
 • A családtámogatásokat bővíteni fogják, nem szűkíteni
  A családtámogatásokhoz nem nyúlunk - jelentette ki a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján. Novák Katalin hozzátette: ezeket a támogatásokat a jövőben is inkább bővíteni fogják, nem szűkíteni.
MTI Hírfelhasználó