Nagyon beteg a Mamma Mia! sztárja
2020. február 20. 12:33

Julie Walters,akit a Billy Elliotban is láthatott a magyar közönség, először beszélt nyilvánosan másfél éve tartó küzdelméről. A brit színésznő, aki bélrákban szenved a BBC tévéműsorában arra bíztatott mindenkit, hogy menjen el szűrővizsgálatokra.

A 69 éves Julie Walters a műsorban elmondta, hogy jelenleg viszonylag jól van, megoperálták, és kemoterápiát is kapott az után, hogy diagnosztizálták nála a harmadik stádiumú bélrákot. Felidézte, hogy nagy megrázkódtatás volt, amikor az orvos másfél éve megmondta neki, hogy rákos. De azt ígérte neki, hogy rendbe tudják hozni, ezért nem adta fel a reményt. A betegség miatt nem szerepelhetett A titkos kert című film néhány jelenetében, amelyen éppen a kezelések idején dolgozott Colin Firth-szel.

Frances Hodgson Burnett híres regényéből a Bafta-díjas tévérendező Marc Munden forgatott ismét filmet, amely májusban debütál az angol mozikban. Mint mondta: lehet, hogy ez lesz az utolsó filmje, bár nem biztos abban, hogy visszavonul.

InfoStart
Címkék:
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó