Lecserélték a Jobbik pártalapítványának vezetőit
2020. február 21. 20:54

Minden szinten vezetőséget váltott a Jobbik. Leváltották a Jobbik pártalapítványának kuratóriumát – számol be róla a Népszava nyomán a Mandiner. Az elnökségi döntés értelmében távozott Szabó Gábor korábbi pártigazgató, Gyüre Csaba, Farkas Gergely és Stummer János parlamenti képviselők is. A Jobbik úgy nyilatkozott maguk ajánlották fel lemondásukat, de a lap szerint nem ők döntöttek így. Gyüre Csaba úgy kommentálta a hírt, hogy az új vezetőség új embereket akart a kuratóriumba.

A nemrég nyilvánosságra került Jakab Péter által elmondott kongresszusi beszédében is kritizálta az új pártelnök Stummert és Gyürét. Jakab úgy fogalmazott, hogy „az árulók 22 ember hátába vágtak kést”. Jakab Bencsik Jánost is kritizálta.

 

Bencsik János - kozszolgalat.hu

Bencsik János azóta be is jelentette, hogy kilép a Jobbik frakciójából.

mandiner.hu
Címkék:
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó