Mérsékelte a szél miatti riasztásokat a meteorológia
2020. február 24. 12:54

Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád és Vas megyére másodfokú, a többi megyére elsőfokú figyelmeztetés adott ki a viharos szél veszélye miatt a meteorológia hétfőn hajnalban. Reggelre azonban elsőfokúra mérsékelte a riasztási fokozatot, sőt Győr-Moson-Sopron, Vas, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyében már vissza is vonta.

Hétfőn az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, a Dunántúlon azonban délnyugat felől fokozatosan terjeszkedik, ezzel együtt szakadozik majd a felhőzet. Délelőttől mindenütt megszűnik a csapadék – közölte oldalán a meteorológiai szolgálat. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 13 fok között alakul. Késő estére 0 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet. A héten változékony idő várható.

MTI
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó