Újvidék: Öngyilkos lett a börtönben a háromszoros telepi gyilkos
2020. február 26. 00:06

Goran Janković (38), akit az újvidéki Telep városrészben elkövetett háromszoros gyilkossággal vádoltak, kedden délután felakasztotta magát az újvidéki körzeti börtönben -erősítette meg a hírt az újvidéki rendőrség.

A sürgősségi szolgálatot 15 óra 40 perckor értesítették, de a kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Egyébként február harmadikán tartották meg az előkészítő tárgyalást a főtárgyalás előtt, ahol Janković beismerte az ellene felhozott vádakat. A főtárgyalás egy hónappal későbbre, pontosabban március 25-ére volt kitűzve.

Janković tavaly május 24-én ölte meg feleségét, Mirjanát, valamint anyósát és apósát, Nada és Branislav Pajićot egy kalapáccsal az újvidéki Telep városrészben lévő családi házukban. A sajtó akkor közölte, hogy Goran és Mirjana gyermekei végignézték gyilkosságot, valamint hogy a férfi a rendőrségen beismerte bűnösségét.

A háromszoros gyilkost három napos kutatás után a Halász-szigeten találták meg, a kihallgatás alkalmával pedig elmondta, hogy valami hajnali előtt „bekattant a fejében” és elment Mirjanához, hogy „kiélje rajta a haragját”. 

vajma.info
Címkék:
 • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
  A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
 • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
  Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
 • Gulyás: 663 milliárd forint kerül a járványügyi alapba
  A kormány magán kezdte a koronavírus-járvány miatt szükséges takarékosságot, így elvon és átcsoportosít a tárcáktól összesen 1345 milliárd forintot, ami a gazdaság védelmére és újraindítására létrehozott alapban áll rendelkezésre. A járvány elleni védekezési alapba 663 milliárd forintot biztosítanak, abba be kell fizetni az idei párttámogatások 50 százalékát, a multinacionális láncokat terhelő kereskedelmi adót, a pénzügyi szektor hozzájárulását és a gépjárműadó önkormányzatoknak járó részét - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton az online kormányinfón.
 • A rendeleti kormányzásról és a lelki patikáról
  Bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van működőképes megoldás.
 • Magyarországon megfelelő időben, megfelelő intézkedések történtek a járvány elleni védekezésben
  Egy hónapja regisztrálták az első megbetegedéseket Magyarországon, é megfelelő időben, megfelelő intézkedések történtek a koronavírus-járvány elleni védekezésben - emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília felhívta a figyelmet arra, hogy a jó idő ellenére is tartsák be az emberek a korlátozó intézkedéseket.
MTI Hírfelhasználó