Az 56 Lángja Alapítvány közleménye
2020. február 28. 16:36

2020. március idusán ismét látható lesz az 1848 méter hosszú NEMZET ZÁSZLÓJA Budapesten, tisztelegve A MAGYAR ZÁSZLÓ ÉS CÍMER NAPJA előtt. 1848 honfitársunkkal visszük végig a főváros központi sugárútján a nemzeti lobogót.

Az esemény védnökei Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, valamint Makray Katalin zászlóanya. Ötletgazda és főszervező: Szilágyi Ákos ("56 Lángja Alapítvány, Magyar Trikolór Kft.) A résztvevők egy lélekemelő programon vehetnek részt. Részletes információk a rendezvényről az 1848.MagyarTrikolor.com oldalon olvashatók.

Magánszemélyek, civilszervezetek, iskolák, egyesületek, sportegyesületek, hagyományőrzők, családok, önkormányzatok, cserkészcsapatok, külhoni és magyarországi, határontúli és a világban szétszórt magyar közösségek részvételére számítunk. Az 1848 méteres zászlót közadakozásból és a zászlóvivők részvételi díjából kívánjuk megvalósítani, bizonyítva, hogy mennyire becsüljük hazánkat, szeretjük zászlónkat, hagyományainkat és kultúránkat. Az egész nemzetet összefogó ünnepé kívánjuk tenni a magyar zászló napját.

Kiadó: 56 Lángja Alapítvány

OS
Címkék:
 • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
  A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
 • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
  Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
 • Sorosék gyengítik a forintot
  A járvány okozta pénzpiaci bizonytalanságot kihasználva Soros Györgyék kíméletlen támadásokat intéznek a forint ellen. A spekulánstól eddig sem voltak idegenek a hasonló lépések, éppen ezért számos ország haragját kivívta. A Magyar Nemzet a következő napokban bemutatja a milliárdos legismertebb ügyleteit. Sorozatunkat az angol font elleni támadásával kezdjük.
 • Szélsőségek fogságában
  A középmértéknek a védelme vált elsődlegessé, amelyet a balliberális gondolkodás nem tűr meg.
 • Operatív törzs: egyre többen szegik meg a kijárási korlátozást
  Egyre többen szegik meg kijárási korlátozással kapcsolatos intézkedéseket, és egyre több a büntetőeljárás is - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a szerdai online sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó