Az 56 Lángja Alapítvány közleménye
2020. február 28. 16:36

2020. március idusán ismét látható lesz az 1848 méter hosszú NEMZET ZÁSZLÓJA Budapesten, tisztelegve A MAGYAR ZÁSZLÓ ÉS CÍMER NAPJA előtt. 1848 honfitársunkkal visszük végig a főváros központi sugárútján a nemzeti lobogót.

Az esemény védnökei Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, valamint Makray Katalin zászlóanya. Ötletgazda és főszervező: Szilágyi Ákos ("56 Lángja Alapítvány, Magyar Trikolór Kft.) A résztvevők egy lélekemelő programon vehetnek részt. Részletes információk a rendezvényről az 1848.MagyarTrikolor.com oldalon olvashatók.

Magánszemélyek, civilszervezetek, iskolák, egyesületek, sportegyesületek, hagyományőrzők, családok, önkormányzatok, cserkészcsapatok, külhoni és magyarországi, határontúli és a világban szétszórt magyar közösségek részvételére számítunk. Az 1848 méteres zászlót közadakozásból és a zászlóvivők részvételi díjából kívánjuk megvalósítani, bizonyítva, hogy mennyire becsüljük hazánkat, szeretjük zászlónkat, hagyományainkat és kultúránkat. Az egész nemzetet összefogó ünnepé kívánjuk tenni a magyar zászló napját.

Kiadó: 56 Lángja Alapítvány

OS
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Minden illegális bevándorló biológiai fenyegetést jelent
  Minden Magyarország területére illegálisan belépni akaró, az ellenőrzést elkerülő bevándorló biológiai, egészségügyi fenyegetést jelent Magyarország számára, amit bármi áron meg kell akadályozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
 • Egységes felvidéki magyar érdekképviselet
  Létrejött a megegyezés az egységes felvidéki magyar érdekképviselet, egy új egyesített magyar párt létrehozásáról, azon a hárompárti találkozón, amelyet a Magyar Közösség Pártja (MKP), a Most-Híd párt és az Összefogás mozgalom vezetői között tartottak az MKP pozsonyi székházában pénteken.
 • A páholyok mögött...
  Hálózatok, köztük a szabadkőművesség, nem a főszereplők, ők csupán „fegyverek”, de nekünk a fegyvert tartó kéz, és főként e „láthatatlan kéz” gazdájának pontos azonosítása a feladatunk, hogy mindenki számára világos legyen az évezredek óta tartó létrontásuk lényege.
MTI Hírfelhasználó