Fidesz–KDNP: Karácsony tegye ingyenessé a budapesti parkolást!
2020. március 21. 12:57

A fizetős parkolás felfüggesztése valós segítség lehet a fővárosiaknak.

A budapesti parkolás ingyenessé tételére kérte a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője Karácsony Gergely főpolgármestert a koronavírus-járvánnyal összefüggésben.

Láng Zsolt a Facebookon pénteken közzétett videóüzenetében azt mondta: Karácsony Gergely egyértelművé tette, hogy nem hajlandó ingyenessé tenni a parkolást Budapesten.

„Mi azt gondoljuk, hogy ez egy hibás döntés” – jelentette ki a frakcióvezető, és hangsúlyozta: a fizetős parkolás felfüggesztése valós segítség lehet a fővárosban élőknek, a közösségi közlekedés tehermentesítése pedig fontos a koronavírus elleni védekezésben.

Ezért arra kérik Karácsony Gergelyt, gondolja meg magát, és tegye ingyenessé a parkolást – közölte Láng Zsolt, megjegyezve: ezt a lépést a bécsi városvezetés már megtette, itt az ideje, hogy a budapesti is megtegye.

hirado.hu - M1
Címkék:
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó