Szellemvárosok - Magyarország
2020. március 22. 23:12

A koronavírus-járvány miatt elnéptelenedett villányi Baross Gábor utca 2020. március 22-én. MTI/Sóki Tamás

 

A koronavírus-járvány miatt elnéptelenedett belvárosi Váci utca 2020. március 22-én. MTI/Mónus Márton

A Wizz Air diszkont légitársaság repülőgépei parkolnak a Debreceni Nemzetközi Repülőtér kifutópályája mellett 2020. március 22-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Felföldi László plébános szentmisét mutat be az üres nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban 2020. március 22-én. MTI/Balázs Attila

A Liszt Ferenc-repülőtér tranzitvárója 2020. március 21-én. MTI/Budapest Airport/Baranyi Róbert

A koronavírus-járvány miatt üres egri Dobó István tér 2020. március 21-én. MTI/Komka Péter

Katonai járőrök a debreceni Kossuth téren 2020. március 20-án. MTI/Czeglédi Zsolt

A koronavírus-járvány miatt elnéptelenedetta Halászbástya is a budai Várban (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A Miskolci Egyetem épülete is kiürült (Fotó: MTI/Vajda János)

MTI
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Amerika szeretete
  Donald Trump úgy fogalmazott néhány napja egy beszédében a hazafias nevelést sürgetve: „fiataljain­kat Amerika szeretetére kell tanítani”, és azt is bejelentette, hogy országos bizottságot hoz létre a patrióta oktatás elősegítésére.
 • Áder: fel kell készülni a Covidnál súlyosabb válságokra
  "Fel kell készülnünk arra, hogy ezt a válságot - hacsak gyökeresen nem változtatunk eddigi életmódunkon - újabb, és akár a Covidnál jóval súlyosabbak követhetik" - figyelmeztetett Áder János köztársasági elnök szerdán, az ENSZ-közgyűlés jubileumi ülésszakán elmondott, videón közvetített beszédében.
 • Operatív Törzs - Maszk nélküli utas: nem indulhat a busz
  Ha a tömegközlekedési járművön utazó nem tartja be a maszkviselés szabályait, a járművezető felszólítja erre, és ha ennek nem tesz eleget, a vezető nem indul tovább járművével, felszólíthatja a szabály megszegőjét, hogy szálljon le, illetve rendőri intézkedést is kezdeményezhet.
MTI Hírfelhasználó