Idén áprilisban senkiből sem csinál bolondot a Google
2020. március 29. 11:53

Az áprilisi bolondok napja talán az egyik legbosszantóbb internetes hagyomány, ám a Google – mely a korábbi években számos alkalommal tréfálta meg felhasználóit – idén biztosan nem vesz részt, energiáit inkább a koronavírus-járvány elleni harcra fordítja.

A Business Insider által megkaparintott céges tájékoztató e-mail szerint a Google „a koronavírus-világjárvány elleni küzdelem tiszteletére kihagy egy évet a tavaszindító hagyományból”. Jelenleg a legfontosabb céljuk az, hogy segítsenek az embereknek, ezért az áprilisi vicceket átteszik jövőre, mert akkor minden bizonnyal sokkal kellemesebben hatnak majd – írta a The Verge.

„Már leállítottuk az összes április bolondja témában tett erőfeszítést,, de rájöttünk, hogy egyes csoportokon belül vannak olyan kisebb projektek, melyekről még nem tudunk” – olvasható a Google marketingvezetője, Lorraine Twohill által küldött e-mailben.

„Kérjük, szüntesse meg ezeket a folyamatokat, és mindenki győződjön meg arról, hogy csapatai nem dolgoznak áprilisi belsős, vagy külsős tréfákon” – tette hozzá.

hirado.hu
 • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
  Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
 • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
  Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
 • Ha lejönnek a havasokból
  Bizalmi kérdés, szavahihetőnek tartjuk-e a történészt, amikor azt állítja: igyekszik sokoldalúan bemutatni a különféle élethelyzeteket. Ablonczy Balázst különösen foglalkoztatja, mi mindent fed el Trianon. Traumákról, tévhitekről, illúziókról is olvashatunk a napokban megjelent Ismeretlen Trianon című könyvében.
 • A Magyarország elleni propagandaháború újabb fejezete
  A nyugati média szemében egyfajta kulturális eretnekségnek minősül, hogy a magyar kormány nem hajlandó alávetni magát az Európai Uniót vezető személyiségek tekintélyének, sem a hollywoodi ultraprogresszív konszenzusnak.
 • Az 1938-as Eucharisztikus Kongresszus történészi szemmel
  Mérföldkő - kiszabadították a katolikus világtalálkozó emlékezetét a tévhitek és a marxista történelemértelmezés fogságából.
MTI Hírfelhasználó