Egy megyénkben mintha megállt volna a járvány?
2020. április 4. 19:53

A koronavírus magyarországi terjedésének legfrissebb térképes ábrázolásából kiderül, hogy változatlanul Budapesten (291) és Pest megyében (134) található a legtöbb regisztrált fertőzött beteg. A harmadik helyen Győr-Moson-Sopron következik 33, majd Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 28 jegyzett esettel.

Érdekesség, hogy Heves megyében mintha megállt volna az idő, azaz a járvány terjedése, változatlanul mindössze 3 regisztrált beteget ismernek ott. Békés és Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-6 fertőzöttel előzi meg Hevest a lista alsóházában.

koronavirus.gov.hu
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó