Valótlant állított a belga egészségügyi miniszter!
2020. április 5. 21:59

Valótlant állított a belga egészségügyi miniszter: Belgiumnak voltak egészségügyi maszkjai, de elégették őket 2015-ben, hogy kiürítsék a tárolóhelyiségeket a migránsok számára. Egy belga nyugdíjas altiszt elmondta a brüsszeli La Capitale lapnak, hogy 2015-ben ő volt a felelős a maszkok őrzésére szolgáló stratégiai tárolók biztonságáért.

Állítása szerint akkor a belga kormány úgy döntött, hogy a két 30×50 méteres csarnokot kiürítteti, és megsemmisítik a maszkokat. Ez 1200 raklapnyi mennyiséget jelentett. Ezt abból a célból tették, hogy a migránsok befogadására helyet szabadítsanak fel.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó