Baleset miatt lezárták a hódmezővásárhelyi északi elkerülő utat
2020. április 9. 12:02

Baleset miatt lezárták a 47-es főút hódmezővásárhelyi északi elkerülő szakaszát csütörtök délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, egy személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze csütörtök délelőtt Hódmezővásárhely közelében, az északi elkerülő úton. Az elsődleges adatok szerint a balesetben hárman megsérültek.     

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszát lezárták, kerülni a belváros felé lehet - tudatta a százados.     

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközést követően a két jármű az út menti árokban egymástól mintegy hatvan-hetven méterre állt meg. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

MTI
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó