Szijjártó Péter: Guy Verhofstadt "rosszindulatú, kártékony ember"
2020. május 12. 11:12

A külgazdasági és külügyminiszter Guy Verhofstadt liberális európai parlamenti képviselőt "rosszindulatú, kártékony" embernek tartja, aki Brüsszelben és Strasbourgban folyamatosan az európai nemzetek gyengítéséért dolgozik.

Brexit news: Guy Verhofstadt admits EU needs huge change – 'We ...

Guy Verhofstadt - express.co.uk

Szijjártó Péter keddi, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében arra reagált, hogy a képviselő a Project Syndicate-re írt cikkében a magyar "koronavírus-törvényt Hitler felhatalmazási törvényéhez" hasonlította.

Verhofstadt hitleri párhuzamot vont - mult-kor.hu   

A külügyminiszter szerint Guy Verhofstadtról az elmúlt években bebizonyosodott, hogy alkalmatlan bármiféle kulturált vitára. "Elég csak megnézni néhány, az Európai Parlamentben előadott kontrollálatlan ordítozását" - írta.
   
Úgy fogalmazott: "a Soros-terv egyik kulcsfigurája, a nemzetközi liberális mainstream egyik vezére" most sem hazudtolta meg önmagát: "beállt a sunyin nácizók táborába." Guy Verhofstadt viszont nem szerepel a magyar választói névjegyzékben, ezért egyáltalán nem számít, mit gondol a magyar törvényekről - tette hozzá.
   
Szijjártó Péter hangsúlyozta: "nekünk csak a magyar emberek számítanak, egészségüket és munkahelyeiket megvédjük, akármit is mond Guy Verhofstadt."

MTI
Címkék:
MTI Hírfelhasználó