A kutyájából csinált tettestársat egy rabló Budapesten
2020. május 23. 11:59

A XIV. kerületi Rendőrkapitányságon kedden tett bejelentést egy 56 éves nő a rendhagyó rablásról, mely a Városligeti körúton történt. A nő a nyomozóknak elmondta, hogy egy vendéglő előtt sétált, amikor egy férfi odalépett hozzá és ráuszította a kutyáját. Az állat a nőt megpróbálta megharapni, gazdája pedig ez idő alatt letépte övtáskáját, majd elmenekült – írta oldalán a rendőrség.

A zuglói rendőrök a bejelentő által megadott személyleírás alapján megkezdték a férfi forró nyomon üldözését, melynek eredményeként kevesebb mint két óra alatt megtalálták és elfogták a 67 éves elkövetőt. A járőrök a férfinél megtalálták a sértett övtáskáját, melyet a nőnek visszaszolgáltattak.

A rendőrök a férfi német juhász keverék kutyáját gazdája előállítását követően ideiglenesen állatmenhelyen helyezték el.

A férfit a rendőrök rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

hirado.hu - MTI
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó