Szentkirályi: Közös érdemünk, hogy az oktatás a járvány alatt is jól működött
2020. május 23. 16:55

Szentkirályi Alexandra Facebookon osztotta meg a XXI. Század Intézet azon videóját, mely a digitális oktatásra való kényszerű áttérés sikerességét ünnepli.

– A koronavírus- járvány új kihívások elé állított mindannyiunkat, de különösen a diákokat, tanáraikat és persze a szülőket.

Ennek ellenére egyik napról a másikra elindult a digitális oktatás: a pedagógusok új eszközökkel kezdtek tanítani, a diákok pedig hol társaik, hol szüleik, családtagjaik segítségével felkészülni. Mindeközben a kormány mindent megtett annak érdekében, hogy ez a munka a leggördülékenyebben menjen és az idén érettségiző diákok se szenvedjenek hátrányt. Mindannyian jól vizsgáztunk. Köszönjük Magyarország! – írta bejegyzésében a kormányszóvívő.

facebook
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó