Koronavírus - Szlovákiában ismét csak egy beteget találtak
2020. május 23. 17:01

Tegnapról mára ismét csak eggyel nőtt az ismert koronavírus-fertőzöttek száma Szlovákiában, ezzel összesen 1 504 fertőzött van az országban.

Szlovákiában 1 új megbetegedést regisztráltak 2 236 tesztből, ezzel összesen 1 504 fertőzöttet találtak eddig az 5,5 milliós országban. Az elmúlt 24 órában 2 236 tesztet végeztek el.

A gyógyultak száma 24-el nőtt, haláleset viszont nem történt. Összesen az országban eddig 28-an veszítették életüket a járvány során, azaz a halálozási ráta is alacsony.

Ma reggeli összesítésünkben megírtuk, hogy mely országok győzték eddig le a koronavírust, Szlovákia mellett a szomszédaink közül Szlovénia és Horvátország is felfért a listára.

portfolio.hu
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó