Ismét emelkedik az üzemeanyagok ára
2020. május 25. 13:59

A korábbi árcsökkenés után most felfelé törnek az árak, újabb drágulás jön szerdától. Három hét alatt 47 forinttal drágult a benzin és várhatóan szerdán újabb 7 forintos emelés lesz a kutakon a holtankoljak.hu értesülései szerint. A gázolaj előreláthatóan 6 forinttal drágul majd a hét közepén, folytatva a három hete tartó emelkedő trendet, ami eredményeképp már 27 forintot drágult.

A portál meg is jegyzi, hogy érthetetlen a drágulás, mivel normál logika szerint inkább csökkenést, vagy stagnálást lehetett várni az alapján, hogy érdemi nyersolajár-változás nem volt, a forint pedig épphogy erősödött a dollárral szemben a múlt héten. A mostani emelés után az átlagárak közelítik a 350 forintot: a benziné 338, a gázolajé 349 forint lesz.

holtankoljak.hu
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó