Székelyföld: Tyúkokat ölt a medve Vaslábon
2020. május 29. 23:17

Betört egy vaslábi portára és több tyúkot pusztított el egy medve péntekre virradóan – tájékoztatott a Hargita Megyei Csendőr-felügyelőség. •

Tyúkokat ölt a medve Vaslábon

Megdvenyom a kerítésen - Kép: Erdély Bálint Előd

A csendőrök a ház tulajdonosának riasztására siettek a helyszínre, ahol észre is vették a medvét: egy kisebb példány volt, éppen átszökött a szomszéd udvarra, ahonnan az erdő felé vette az irányt. A csendőrök még egy ideig a helyszínen maradtak, hogy megbizonyosodjanak, a nagyvad nem tér vissza – további incidens nem is történt. A helyieket a veszélyről a Ro-Alert alkalmazás segítségével értesítették. 

szekelyhon.ro
Címkék:
  • Majdan Minszkben
    A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
MTI Hírfelhasználó