Székelyföld: Tyúkokat ölt a medve Vaslábon
2020. május 29. 23:17

Betört egy vaslábi portára és több tyúkot pusztított el egy medve péntekre virradóan – tájékoztatott a Hargita Megyei Csendőr-felügyelőség. •

Tyúkokat ölt a medve Vaslábon

Megdvenyom a kerítésen - Kép: Erdély Bálint Előd

A csendőrök a ház tulajdonosának riasztására siettek a helyszínre, ahol észre is vették a medvét: egy kisebb példány volt, éppen átszökött a szomszéd udvarra, ahonnan az erdő felé vette az irányt. A csendőrök még egy ideig a helyszínen maradtak, hogy megbizonyosodjanak, a nagyvad nem tér vissza – további incidens nem is történt. A helyieket a veszélyről a Ro-Alert alkalmazás segítségével értesítették. 

szekelyhon.ro
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó