Anyamedvét zavartak el a csendőrök a tusnádfürdői vonatállomás közeléből
2020. június 2. 15:30

Kétbocsos anyamedvét zavartak el hétfő délután a csendőrök a tusnádfürdői állomás közeléből – tájékoztat közleményben a Hargita megyei csendőr-felügyelőség. A hatóságokat a 112-es egységes segélyhívószámon értesítették az állatok jelenlétéről.

Kétbocsos anyamedvét zavartak el a csendőrök a tusnádfürdői vonatállomás közeléből

Archív kép - Pinti Attila

A helyszínre kiszálló csendőrök visszakergették a medvéket a közeli erdőbe, riasztották lakosságot a RO-Alert rendszeren, és még egy ideig felügyelték a terepet – számol be az Agerpres. Az utóbbi napokban sokadszor tűnik fel élelmet kereső medve Hargita megye településein.

A csendőrség továbbra is azt javasolja a lakosságnak, hogy amennyiben medvét látnak, azonnal forduljanak segítségért a 112-es egységes segélyhívószámon, ne próbálják maguk elkergetni az állatot, ne etessék, és ne közelítsék meg fényképkészítés céljából sem.

szekelyhon.ro
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó