Kilép a Jobbikból az egri polgármester
2020. június 2. 17:04

Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere - ezt közös közleményben jelentette be kedden a párt és a városvezető.

Lemondott Mirkóczki Ádám – Búcsút int az egri Jobbik vezetésének ...

A polgármester - egerhirek.hu

A tájékoztatás szerint megegyezésen alapuló döntés született, és semmilyen nézeteltérés, konfliktus nem áll annak hátterében.
   
Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs köze az utóbbi időben a párt körül zajló eseményekhez - írják. Jelezték, hogy nem politikai döntés született, "a polgármester csak és kizárólag az Eger városáért érzett felelősségtudata miatt hagy fel a pártpolitikával".
   
Mirkóczki Ádámnak semmilyen konfliktusa nincs és nem is volt a párt mostani elnökségével, és egyetért a Jobbik irányvonalával is - fogalmaz a közlemény.
   
A tájékoztatás szerint a Jobbik továbbra is támogatja Mirkóczki Ádámot városvezetői munkájában, és ugyanezt a hozzáállást várja el más pártok vezetőitől is.
   
Megemlítik: Mirkóczki Ádám idén januárjától semmilyen pozíciót nem töltött már be a pártban, kizárólag Egerrel foglalkozott, miután tavaly októberben a város polgármesterévé választották.

MTI
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó