Koronavírus - Újranyitja ügyfélszolgálati irodáit az FKF
2020. június 3. 12:32

Tekintettel a járványügyi helyzet enyhülésére, csütörtöktől újra megnyitja személyes ügyfélszolgálati irodáit a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) - tudatta a társaság szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a gördülékenyebb ügyintézésért kéri az FKF, hogy ügyfeleik használják a honlapján elérhető online időpontfoglalást és a személyes ügyintézésnél tartsák be az óvintézkedéseket: használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt és viseljenek maszkot, illetve az ügyféltérben egyszerre csak annyian tartózkodjanak, ahány munkapult nyitva tart. Kísérő pedig csak indokolt esetben lépjen be az irodába.

Az FKF arra is felhívta a figyelmet, hogy aki teheti, intézze ügyeit az online ügyfélszolgálaton.

A társaság közölte, hogy keddtől újra megnyitotta a budapestieknek a IX. Ecseri út 9., a XIII. Tatai út 96., a XIV. Füredi út 74., a XVI. Csömöri út 2-4., a XVII. Gyökér köz 4., a XVIII. Jegenye fasor 15. és a XXI. Mansfeld Péter u. 86. szám alatti hulladékudvarait.

Továbbá két újrahasználati központjukat is megnyitották - a XV. kerületben a Károlyi Sándor útit és a XVIII. kerületben a Besence utcait -, így a korábbi hét helyett már tizenhárom hulladékudvar áll a lakosság rendelkezésére.

A hulladékudvarok, illetve az újrahasználati központok előzetes időpontfoglalás nélkül is igénybe vehetők.

A társaság tervezi a fennmaradó négy hulladékudvarának fokozatos újranyitását is.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarok szolgáltatásait kizárólag budapesti lakosok, eredeti lakcímkártyával történő címigazolás, továbbá utolsó időszaki hulladékszállítási díjbefizetést igazoló csekkszelvény, vagy átutalási igazolás, illetve társasházi lakos esetében közös képviselői igazolás bemutatásával, hulladékfajtánként meghatározott napi és éves limitig díjmentesen vehetik igénybe.

A közlemény szerint a X. kerületben, a Fehér köz 2. szám alatti hulladékudvar kihasználatlanság miatt bizonytalan időre bezár.

MTI
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó